​Malmö och Helsingborg

E-post: ​​info@atlantisstad.se

Malmö: ​040 - 22 87 50​

Helsingborg: 042 - 22 01 60

Om oss

Atlantis Städ & Sanering är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 1994. Huvudinriktningen var då industrisanering och specialstäd, ett område som vi behållit spetskompetens inom. Idag är vi ett heltäckande serviceföretag som erbjuder städ – och saneringstjänster av högsta kvalitet.

År 2006 tog VD:n Ljubisa Miskovic över ägarandelen inom bolaget till 100% och Atlantis Städ & Sanering i Malmö AB drivs idag som ett famlijeföretag med 40 heltidsanställda. Bolaget har växt organiskt och även fått motta DI:s Gasellpris 2 år i rad (2013, 2014). 

Företagets verksamhetsidé är att erbjuda städtjänster av absolut högsta kvalitet, där personalen spelar en central roll. Kompetensen inom företaget är extremt god och merparten av våra anställda har varit anställda sedan 1990-talet. Vi lägger stor vikt vid vidareutbildning av personalen inom en rad olika områden där fokus läggs på ergonomi i vardagen samt hur vi inom städbranschen skall arbeta för att minska miljöpåverkan.

Våra kunder återfinns inom såväl den offentliga som den privata sektorn.

Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg med anlita oss:

  • ​Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal
  • ​Samtliga anställda är utbildade och certifierade för de tjänster vi tillhandahåller
  • ​Samtliga anställda har tystnadsplikt
  • ​Samtliga anställda får innan anställnings ingående uppvisa utdrag ur belastningsregistret
  • Vi har ansvarsförsäkring
  • Vi erbjuder kontinuitet för samtliga städtjänster
  • Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten

Kontakta oss​

Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Genom att lämna dina kontaktuppgifter via vårt webformulär samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina uppgifter här.

​Copyright © Atlantis Städ & Sanering AB