​Malmö och Helsingborg

E-post: ​​info@atlantisstad.se

Malmö: ​040 - 22 87 50​

Helsingborg: 042 - 22 01 60

Fastighetsnära tjänster

En ren utemiljö är minst lika viktig som en ren inomhusmiljö. Vi erbjuder våra kunder, nya som gamla, hjälp med fastighetsnära tjänster. Vi hjälper många kunder med transporter, skötsel av utemiljö, omhändertagande av avfall och lättare fastighetsskötsel.

Transport och omhändertagande av avfall och farligt avfall

Fastighetsägare brottas ständigt med grovsopor som behöver forslas bort eller transporteras vidare för förvaring. Med anpassade fordon och transporttillstånd för såväl grovsopor som farligt avfall hjälper vi er med transporter och kassering av grovsopor.

Vinterrenhållning

Stå väl rustad inför vintern. Vi hjälper er med snöröjningen och halkbekämpningen samt nedtagning av istappar. Låt oss sköta hela säsongens vinterrenhållning med egen maskinpark eller avtala om jourbemanning under helgerna med er befintliga maskinpark eller handskottning. Kontakta oss så arbetar vi fram ett avtal som passar er bäst!

Utemiljö

Vi kan hjälpa er med utvändig skötsel, t ex städning av miljöhus och soprum, tvätt av sopkärl. Tömning av papperskorgar och pappersplockning. Städning av utemiljö helt enkelt! Minst lika viktigt som invändig städning av lokaler.​

Kontakta oss​

Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Genom att lämna dina kontaktuppgifter via vårt webformulär samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina uppgifter här.

​Copyright © Atlantis Städ & Sanering AB