​Malmö och Helsingborg

E-post: ​​info@atlantisstad.se

Malmö: ​040 - 22 87 50​

Helsingborg: 042 - 22 01 60

Fastighetsstäd

Vi utför trappstädning åt flertalet bostadsbolag och föreningar i Öresundsregionen. Vi arbetar utifrån ett tydligt städschema som skräddarsys för varje objekt i samråd med kund. För fastighetsägare erbjuder vi:​

Trappstädning

Vi erbjuder såväl små som stora fastighetsägare och bostadsbolag professionell trappstädning enligt väl beprövat och internt utvecklat system. Med förimpregnerade moppar och städdukar och utbildad professionell personal lämnar vi ett skinande rent resultat efter oss.

Lägenhetsstädning

Vi flyttstädar i snitt 120 st lägenheter per månad. All städning sker enligt checklistor och utförs av professionell och effektiv personal. 

Genom ramavtal städar vi lägenheter efter avrop åt såväl offentliga som privata aktörer, men även åt en hel del privatpersoner.

För många återkommande kunder under de senaste 20 åren är vi det självklara valet för flyttstädning.

Fastighetsskötsel, inre och yttre

Fastighetsskötsel innebär så mycket mer än enbart trappstädning. Vi hjälper er gärna med städning av utemiljön, lättare fastighetsskötsel som byten av lampor, uppsättning av informationstavlor och rengöring av stuprännor, garage och skrapgaller.

Golvvård

Då och då behöver man komplettera dagligstädningen med någon form av golvvård anpassat efter underlaget. Detta får våra golv att hålla längre samt underlättar dagligstädningen. Ett rätt omhändertaget golv lever längre! En liten investering för ett skinande rent resultat som håller längre.

Fönsterputs

Rena och välputsade fönster ger en ljusare och trevligare inomhusmiljö samtidigt som det ser så mycket fräschare ut för förbipasserande. Glöm inte boka in en fönsterputs, antingen med fasta intervaller genom avtal eller på avrop.

Storstädning

Då och då kan det dock behövas en ordentlig genomgång av samtliga lokaler och en storstädning bokas in där vi kommer och går igenom svårtillgängliga utrymmen och kompletterar med t.ex. golvvård och fönsterputs för ett skinande rent resultat.

Byggstädning

Vi har lång erfarenhet av att arbeta på byggen, och förutom rivning, sanering och röjning på byggen erbjuder vi självklart även våra kunder byggstädning inför slutbesiktningen. Det kan röra sig om städning efter renovering i den lilla lägenheten eller slutstädning av större nybyggnationer​

PCB/Asbest

Vi har full behörighet och certifierad personal för sanering av asbest och PCB. Asbest totalförbjöds 1982, men finns kvar i många byggnader och ventilationskanaler. Misstänker ni att det finns asbest kan vi hjälpa er med att analysera materialet. Skulle analysen påvisa att asbest finns i lokalen så skickar vi in en anmälan till arbetsmiljöverket och kan kort därefter påbörja vårt arbete. Vi utför pcb/asbestsanering av såväl mindre utrymmen som större byggnader.

Högtryckstvätt samt garagestädning

Vi utför hetvatten – och högtryckstvätt av de allra flesta underlag. Även garage – och slusstädning.

Transport av avfall och farligt avfall

Fastighetsägare brottas ständigt med grovsopor som behöver forslas bort eller transporteras vidare för förvaring. Med anpassade fordon och transporttillstånd för såväl grovsopor som farligt avfall hjälper vi er med transporter och kassering av grovsopor.

Vinterrenhållning

Stå väl rustad inför vintern. Vi hjälper er med snöröjningen och halkbekämpningen samt nedtagning av istappar. Låt oss sköta hela säsongens vinterrenhållning med egen maskinpark eller avtala om jourbemanning under helgerna med er befintliga maskinpark eller handskottning. Kontakta oss så arbetar vi fram ett avtal som passar er bäst!

Utemiljö

Vi kan hjälpa er med utvändig skötsel, t ex städning av miljöhus och soprum, tvätt av sopkärl. Tömning av papperskorgar och pappersplockning. Städning av utemiljö helt enkelt! Minst lika viktigt som invändig städning av lokaler.

Jour

En olycka kommer sällan lägligt! Vi har jour dygnet runt, året om. Vi rycker ofta ut vid akuta saneringar i trapphus och allmänna utrymmen som snabbt behöver saneras för att återtas i bruk. Våra kunder inom denna sektor återfinns främst inom fastighetsförvaltning.​

Kontakta oss​

Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Genom att lämna dina kontaktuppgifter via vårt webformulär samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina uppgifter här.

​Copyright © Atlantis Städ & Sanering AB