​Malmö och Helsingborg

E-post: ​​info@atlantisstad.se

Malmö: ​040 - 22 87 50​

Helsingborg: 042 - 22 01 60

Företagsstäd

- Alla har rätt till en ren arbetsmiljö!

Att städningen är viktig på arbetsplatser kan vi alla skriva under på. Det är sällan diskussionerna går så varma som när kontorsstädningen diskuteras på arbetsplatsen.

Bland våra kunder finns såväl små som stora företag, skolor, butiker och restauranger.

Kontorsstädning

Vi utför kontorsstädning på såväl mindre som medelstora och stora företag. Våra städavtal utgår ifrån kundens behov och önskemål och kompletteras gärna med blomvård, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel.

Skolor

Många små fingrar på de allra flesta ställen! På skolor och förskolor är det extra viktigt med städning av hygieniska skäl för att minska smittospridning, men även självklart för trivselns skull. Barnen är vår framtid och de förtjänar det bästa.

Vi erbjuder städning av såväl privata som offentliga skolor och förskolor under såväl dagtid som kvällstid, allt efter era önskemål.

Butiksstädning

Dammråttornas tillhåll, i butikerna älskar de att frodas. Vi erbjuder städning på daglig basis för såväl små som stora butiker. Städningen anpassas efter era öppettider och insatserna planeras efter objektet. Vi utför både manuell städning av mindre butiker och maskinstädning av större lokaler.

Restauranger

En fräsch vistelsemiljö på restaurangen är minst lika viktig för matupplevelsen som råvarorna. Vi erbjuder städning av såväl matsal som kök.​

Storstädning

På många arbetsplatser sköter man den dagliga städningen själv. Då och då kan det dock behövas en ordentlig genomgång av samtliga lokaler och en storstädning bokas in där vi kommer och går igenom svårtillgängliga utrymmen och kompletterar med t.ex. golvvård och fönsterputs för ett skinande rent resultat.

Byggstädning

Vi har lång erfarenhet av att arbeta på byggen, och förutom rivning, sanering och röjning på byggen erbjuder vi självklart även våra kunder byggstädning inför slutbesiktningen. Det kan röra sig om städning efter renovering i den lilla lägenheten eller slutstädning av större nybyggnationer

Golvvård

Då och då behöver man komplettera dagligstädningen med någon form av golvvård anpassat efter underlaget. Detta får våra golv att hålla längre samt underlättar dagligstädningen. Ett rätt omhändertaget golv lever längre! En liten investering för ett skinande rent resultat som håller längre.

Fönsterputs

Rena och välputsade fönster ger en ljusare och trevligare inomhusmiljö samtidigt som det ser så mycket fräschare ut för förbipasserande. Glöm inte boka in en fönsterputs, antingen med fasta intervaller genom avtal eller på avrop.​

Står ni i begrepp att överlåta städningen på oss experter?

Kontakta oss så kommer vi ut för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss​

Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Genom att lämna dina kontaktuppgifter via vårt webformulär samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina uppgifter här.

​Copyright © Atlantis Städ & Sanering AB