​Malmö och Helsingborg

E-post: ​​info@atlantisstad.se

Malmö: ​040 - 22 87 50​

Helsingborg: 042 - 22 01 60

Hemstäd

- Alla har rätt till ett välstädat hem!

Trenden att anlita städservice i hemmet som fullkomligt exploderade efter RUT-avdragets införande är här för att stanna. Vi är många som upptäcker fördelarna med att anlita professionell personal för städtjänster i hemmet. Hos oss kan ni välja mellan att anlita oss för återkommande städuppdrag på abonnemang eller att boka in enstaka insatser efter behov. Oavsett vilket får ni alltid tillgång till erfaren och utbildad personal.

Hur går det till?

Steg 1: Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök där en av våra erfarna arbetsledare tillsammans med er går igenom era behov och önskemål, fyller i ett städschema och lämnar offert därefter.

Steg 2: Vi kommer och städar och Ni kommer hem till ett rent och städat hem!

Vi erbjuder alla kunder två avtalsfria städningar som pröva-på-omgång, därefter tecknar vi ett avtal. Våra kunder har alltid rätt att kostnadsfritt avboka enskilda städtillfällen med 72 timmars varsel.

Kontakta oss för mer information eller för att boka hembesök.​

» Checklista Hemstäd

» Prisinformation

Flyttstädning i Malmö

Vi flyttstädar i snitt 120 st lägenheter per månad. All städning sker enligt checklistor och utförs av professionell och effektiv personal. För många återkommande kunder under de senaste 20 åren är vi det självklara valet för flyttstädning.​

Kontakta oss​

Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Genom att lämna dina kontaktuppgifter via vårt webformulär samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina uppgifter här.

​Copyright © Atlantis Städ & Sanering AB