​Malmö och Helsingborg

E-post: ​​info@atlantisstad.se

Malmö: ​040 - 22 87 50​

Helsingborg: 042 - 22 01 60

Sanering​ & specialstäd

Vi erbjuder sanering på såväl daglig basis som i projektform. Trånga utrymmen och besvärliga ytor kräver såväl kunskap som specialprodukter och maskiner för att behandlas på rätt sätt. 

Industrisanering

Med spetskompetens inom industrisanering kan vi erbjuda följande tjänster:

  • Maskinrengöring
  • Avfettning
  • Dammsugning
  • Hetvatten och högtryckstvätt
  • Förebyggande sanering av transportband
  • Oljeläckage
  • Tankrengöring

Behöver ni en skräddarsydd speciallösning för er industri? Kontakta oss så hjälper vi er!

Brandskadesanering

Efter en brand är det viktigt att snabbt komma ut på plats för minimera skaderisken. Vi erbjuder helhetslösningar inom brandsanering med såväl rivning, bortforsling, tvätt och målning av härjade utrymmen samt omhändertagning och sanering av kvarvarande lösöre.

PCB/Asbest

Vi har full behörighet och certifierad personal för sanering av asbest och PCB. Asbest totalförbjöds 1982, men finns kvar i många byggnader och ventilationskanaler. Misstänker ni att det finns asbest kan vi hjälpa er med att analysera materialet. Skulle analysen påvisa att asbest finns i lokalen så skickar vi in en anmälan till arbetsmiljöverket och kan kort därefter påbörja vårt arbete.

Klottersanering

Vi tar bort klotter på alla typer av underlag och erbjuder även klotterskydd. Inget jobb är för stort eller för litet!

Vattenskadesanering

Vid översvämningar och vattenläckage är tiden kritisk. Med en snabb insats kan vi hjälpa er med såväl omhändertagande och sanering av lösöre som sanering och avfuktning av skadade lokaler.

Nikotinsanering

Att sanera en lägenhet som utsatts för långvarig tobaksrökning är ett arbete som kräver kunskap och noggrannhet. Nikotinet sitter starkt inte bara på synliga ytor, utan tränger även in i skrymslen och vrår.
Den noggranna rengöringen av skrymslen är nödvändig för att få bort nikotin som annars kommer att skapa dålig lukt. Efter noggrann rengöring genomförs en ozonbehandling innan man, oftast, spärrmålar släta ytor.

Högtryckstvätt

Vi utför hetvatten – och högtryckstvätt av de flesta underlag och fasader, på såväl utemiljö som inomhuslokaler.

Kontakta oss​

Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Genom att lämna dina kontaktuppgifter via vårt webformulär samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina uppgifter här.

​Copyright © Atlantis Städ & Sanering AB